dierenwinkel starten beginnen advies buro dierenwinkel

dierenwinkel starten


Go to content

Wat kunnen we voor u doen ?

Een en ander hangt er van af hoe ver u zelf al bent. Als u alleen nog maar in uw hoofd heeft“ ik zou graag een dierenwinkel willen beginnen “ dan zou u een gesprek aan kunnen vragen waarin we u uitleggen wat er allemaal bij komt kijken om een winkel te beginnen, dit gesprek duurt ongeveer een uur, waarna u zelf kunt besluiten of u op eigen kracht een plan wilt gaan maken, of dat u ons daar bij wilt raadplegen.

Mogelijk heeft u al een ondernemersplan, in dat geval kunnen wij daar kritisch voor u naar kijken ( een bank kijkt slechts of de cijfers er kloppend uit zien ) en we kunnen u vervolgens adviseren hoe u van hieraf verder kunt gaan.

We kunnen een geschikt pand voor u zoeken, in de regio waar u graag zou willen starten en u adviseren bij de inrichting. Indien gewenst kunnen we ook de inrichting voor u verzorgen. Wij hebben geen belangen bij stellingleveranciers, maar weten ze – uiteraard – wel te vinden.

We kunnen u helpen met het regelen van uw verzekeringen, we hebben er een aantal naast elkaar gelegd zodat u in ieder geval een inzicht hebt in de kosten ervan.

We kunnen u helpen met het vinden van een goede boekhouder, maar we kunnen u ook helpen met het zelf opzetten van een boekhouding ( dit is uiteraard veel voordeliger , maar u moet er tijd voor hebben en een beetje handigheid met computers kan ook geen kwaad )

We kunnen workshops voor u regelen, zodat u over een bredere vakkennis beschikt als u gaat starten . Denk hierbij aan verkooptechnieken, productkennis, presentatie en bijv. bestrijdingsmiddelen.


Back to content | Back to main menu